Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haram bir iş yapmak

Rüyada haram bir iş yapmak

Rüyada haram bir iş yapmak sıkıntılarının geçeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada haram bir iş yapmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Rüyada haram bir iş yapmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, güç alacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada haram mal görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Rüyada haram para bulmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada haram erik yemek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada haram yemek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada haram bir şey yemek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada haram yememek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada harama bakmamak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments