Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eldiven dikmek

Rüyada eldiven dikmek

Rüyada eldiven dikmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, eşlerin boşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eldiven dikmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada eldiven dikmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat eldiven görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, aydınlanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalettir.

Rüyada yünlü eldiven görmek büyük hatalar yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada eldiven yıkamak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işarettir.

Rüyada beyaz eldiven giymek iyilik ve hayır bulacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada altın eldiven görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada plastik eldiven görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışlık eldiven görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments