Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın eldiven görmek

Rüyada altın eldiven görmek

Rüyada altın eldiven görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, yetkili bir göreve atanacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada altın eldiven gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada altın eldiven görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada bebek eldiveni görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada eldiven satmak eve kapanıp, kendine döneceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe eldiven görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz eldiven takmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulur.

Rüyada atkı eldiven görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada plastik eldiven görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eldiven görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments