Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eldiven yıkamak

Rüyada eldiven yıkamak

Rüyada eldiven yıkamak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Rüyada eldiven yıkamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada eldiven yıkamak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada tek eldiven görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada siyah eldiven görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, keyifli hale geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada doktor eldiveni takmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, adını işiyle duyuracağına rivayet eder.

Rüyada mutfak eldiveni görmek faturalarını ödeyemez olacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada bebek eldiveni görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, yaşamının yoluna gireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel eldiven görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık eldiven görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments