Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde kuran tutmak

Rüyada elde kuran tutmak

Rüyada elde kuran tutmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sermaye elde edeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada elde kuran tutmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada elde kuran tutmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde bıçak tutmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada elde balık tutmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı elde tutmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, insanlarla arasının açılacağına, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı elde tutmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ona kol kanat gereceğine, spora başlayacağına işaret eder.

Rüyada güvercin elde tutmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde tutmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde kuran görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments