Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde beyaz çamaşır yıkamak

Rüyada elde beyaz çamaşır yıkamak

Rüyada elde beyaz çamaşır yıkamak yeni girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hayırlı işlere girişileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, ticaretin önünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada elde beyaz çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada elde beyaz çamaşır yıkamak rahat bir hayata adım atılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Rüyada çamaşır elde yıkamak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kafasının karışacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada elde bulaşık yıkamak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çamaşır yıkadığını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, düşmanların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı yıkamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, ticaretin açılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sabunla çamaşır yıkamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments