Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise yırttığını görmek

Rüyada elbise yırttığını görmek

Rüyada elbise yırttığını görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise yırttığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada elbisesi yırtılmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada elbise yırttığını görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada elbisenin yırtıldığını görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada elbise yırtılmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış elbise görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbisesinin yırtıldığını görmek çok kötü günler geçireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada elbise yırtılması görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, bir anda atılıma geçeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalettir.

Rüyada perdenin yırtıldığını görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments