Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbisesinin yırtıldığını görmek

Rüyada elbisesinin yırtıldığını görmek

Rüyada elbisesinin yırtıldığını görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kendi işini açacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Rüyada elbisesinin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada elbisenin yırtıldığını görmek başının belaya girmeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada elbisesi yırtılmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış elbise görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, rahatsızlık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbise yırtılması görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise yırttığını görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise yırtılmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada elbisesinin yırtıldığını görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, ilim irfan öğreneceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının yırtıldığını görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments