Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbisenin yırtıldığını görmek

Rüyada elbisenin yırtıldığını görmek

Rüyada elbisenin yırtıldığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, layık olduklarına sahip olacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbisenin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada elbisesi yırtılmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, önünün açık olacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yırtılmış elbise görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayırlı kapılar açılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbisesinin yırtıldığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, tartışmalar yaşanacağına, canının sıkılacağına alamet eder.

Rüyada elbise yırtılmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada elbise yırttığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elbisenin yırtıldığını görmek yokluk içine gireceğine, zamandan da kar edeceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada elbise yırtılması görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kuranı yırtılmış görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments