Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtılmış elbise görmek

Rüyada yırtılmış elbise görmek

Rüyada yırtılmış elbise görmek yoğun stres altında kalacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, imkân sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtılmış elbise gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada yırtılmış elbise görmek uykusuz geceler yaşanacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elbise yırttığını görmek parasının ve malının çoğalacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada elbisesinin yırtıldığını görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine yorulur.

Rüyada elbise yırtılmak yüzlerin asılacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet eder.

Rüyada elbise yırtılması görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, duymadığı sözleri duyacağına delalettir.

Rüyada elbisenin yırtıldığını görmek ilim irfan öğreneceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret eder.

Rüyada elbisesi yırtılmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolonunun yırtılmasını görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments