Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sorunlarının yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada dolap yıkılması görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap yıkıldığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına inanılır.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada elbise dolabı almak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta elbise görmek çok rahat bir nefes alacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments