Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta elbise görmek

Rüyada dolapta elbise görmek

Rüyada dolapta elbise görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolapta elbise gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Rüyada elbise dolabı almak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbise dolabı düzenlemek işlerini yoluna koyacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dolaba elbise asmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada eski elbise dolabı görmek süzüleceğine, ağlayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bir dolap elbise görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sadaka ya da zekat vereceğine tabir olunur.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments