Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap yıkılması görmek

Rüyada dolap yıkılması görmek

Rüyada dolap yıkılması görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap yıkılması gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap yıkıldığını görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada dolap yıkılması görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni dolaplar görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolaba girmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolabın içine saklanmak her zaman sevgi göreceğine, günahlarının affedileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine yorulur.

Rüyada dolapta pasta görmek destek göreceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments