Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sanatçıyla konuşmak

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, zor ve kötü günlerden geçeceğine, insanları kandıracağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Rüyada sanatçıyla konuşmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kendi şansını kendi yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak gönlünce bir yaşamı olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş sanatçıyla konuşmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kazalardan, belalardan korunacağına delalet eder.

Rüyada sanatçı konuşmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments