Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sanatçıyla öpüşmek

Rüyada bir sanatçıyla öpüşmek

Rüyada bir sanatçıyla öpüşmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sanatçıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Rüyada bir sanatçının öldüğünü görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, aile saadetinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada film sanatçısı görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sanatı görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada sanat müziği dinlemek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada çok ünlü bir sanatçı görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada sanatçıdan imza almak parasal anlamda rahat edeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sanat görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayranı olduğun sanatçıyı görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments