Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını kaldırmak

Rüyada ayaklarını kaldırmak

Rüyada ayaklarını kaldırmak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, başının ağrıyacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını kaldırmak gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Rüyada ayaklarını kaldırmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ayakları yukarı kaldırmak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Rüyada ellerini kaldırmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada halıları kaldırmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada örtü kaldırmak dileklerinin yerine geleceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada düşen birini kaldırmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, geleceğinizin güzel olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kaldırmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada yoldan taş kaldırmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments