Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini ısırdığını görmek

Rüyada birinin elini ısırdığını görmek

Rüyada birinin elini ısırdığını görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, ruhsal olarak etkileneceğine işarettir.

Rüyada birinin elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Rüyada ineğin elini ısırdığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Rüyada karıncanın elini ısırdığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada ölünün elini ısırmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine yorulur.

Rüyada kendi elini ısırmak anne duasının açılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun elini ısırdığını görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments