Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el değirmeni görmek

Rüyada el değirmeni görmek

Rüyada el değirmeni görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, zamandan da kar edeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada el değirmeni gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Rüyada el değirmeni görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada değirmen un görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada değirmende mısır öğütmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalettir.

Rüyada değirmene gitmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada un değirmeni görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday değirmeni görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet eder.

Rüyada değirmen yapmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük maddi kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yel değirmeni görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments