Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değirmene gitmek

Rüyada değirmene gitmek

Rüyada değirmene gitmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada değirmene gitmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada değirmene gitmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada el değirmeni görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, aradığı çareleri bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su değirmeni görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada değirmende un görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada değirmende buğday öğütmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada yel değirmeni görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada değirmende mısır öğütmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, rahata kavuşacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada değirmen taşı görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments