Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değirmen yapmak

Rüyada değirmen yapmak

Rüyada değirmen yapmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değirmen yapmak gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Rüyada değirmen yapmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada değirmende un görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yel değirmeni görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada değirmene gitmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada un değirmeni görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada değirmen un görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada değirmende un öğütmek kariyerinde atılım yapacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada değirmende mısır öğütmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments