Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el çırparak uçmak

Rüyada el çırparak uçmak

Rüyada el çırparak uçmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el çırparak uçmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada elleriyle uçmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada el çırparak uçmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına rivayet eder.

Rüyada elleri çırparak uçmak çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada el ele uçmak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini çırparak uçmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, uzun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan uçmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tahta üstünde uçmak borçlarının ödeneceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan uçmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments