Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini çırparak uçmak

Rüyada ellerini çırparak uçmak

Rüyada ellerini çırparak uçmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ellerini çırparak uçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada elleriyle uçmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet eder.

Rüyada el çırparak uçmak umduğunu bulamayacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ele uçmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü duygularından arınacağına delalet eder.

Rüyada elleri çırparak uçmak acı tecrübeler edineceğine, her şeyin yolunda gideceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerini çırparak uçmak büyük kazançlar getireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına inanılır.

Rüyada evin çatısı uçmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada suların üstünde uçmak rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Rüyada tekbir getirerek uçmak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments