Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan uzuvları görmek

Rüyada insan uzuvları görmek

Rüyada insan uzuvları görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kötü haberlerin alınacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine tabir olunur.

Rüyada insan uzuvları gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Rüyada insan uzuvları görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzuv kaybı görmek çok yıpranacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada uzuv kopması görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eksik uzuv görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Rüyada hayvan uzuvları görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzuv görmek onların kıymetini bileceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret eder.

Rüyada kopmuş uzuv görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada uzuv kesmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments