Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan uzuvları görmek

Rüyada hayvan uzuvları görmek

Rüyada hayvan uzuvları görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sayılacağına ve sevileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, geçiminin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan uzuvları gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada hayvan uzuvları görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada uzuv kopması görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzuv kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine inanılır.

Rüyada kopmuş uzuv görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, gözden düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzuv görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzgün olacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada uzuv kaybı görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eksik uzuv görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan uzuvları görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments