Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzuv görmek

Rüyada uzuv görmek

Rüyada uzuv görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına alamet eder.

Rüyada uzuv gördüyseniz:

  • Size duyulan saygının artması, ilerlemenizi sağlayacak ilhamı bulmanıza da yardım edecek.

Rüyada hayvan uzuvları görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada insan uzuvları görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, can bulacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eksik uzuv görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş uzuv görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına yorulur.

Rüyada uzuv kesmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada uzuv kopması görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, gitmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Rüyada uzuv kaybı görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada uzuv görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments