Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzuv kesmek

Rüyada uzuv kesmek

Rüyada uzuv kesmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yani babasına benzeyeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada uzuv kesmek gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada uzuv kesmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzuv görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan uzuvları görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan uzuvları görmek kişinin kazancının artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada uzuv kopması görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Rüyada eksik uzuv görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş uzuv görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada uzuv kaybı görmek onu darda bırakmayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments