Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi elma almak

Rüyada ekşi elma almak

Rüyada ekşi elma almak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi elma almak gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada ekşi elma toplamak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kem gözlere gelineceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek sevinç ve sürura, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada ekşi yeşil elma görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi elma almak geniş ve bol rızık elde edeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalettir.

Rüyada ekşi süt görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi yapmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada ekşi nar yemek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments