Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi peynir görmek

Rüyada ekşi peynir görmek

Rüyada ekşi peynir görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hem de para kaybettireceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi peynir gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yanlış yönlendirebilir.

Rüyada ekşi peynir görmek ilim irfan öğreneceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada ekşi peynir yemek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ekşi ekmek yemek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, umutların yıkılacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yeşil ekşi erik görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi incir yemek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, insanların hayır dualarını alacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine inanılır.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Rüyada ekşi nar görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ekşimiş süt içmek kurulu düzeninin olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments