Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşimiş süt içmek

Rüyada ekşimiş süt içmek

Rüyada ekşimiş süt içmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, müşterilerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ekşimiş süt içmek gördüyseniz:

  • Finansal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde dönüm noktası denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ekşimiş süt içmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi süt içmek güzel günlerin sona ereceğine, hayatınızın neşe dolacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ekşi süt görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi içmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Rüyada ekşi ayran içmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada nar ekşisi içmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi şarap içmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi su içmek endişe verici olaylar yaşanacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments