Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi kayısı görmek

Rüyada ekşi kayısı görmek

Rüyada ekşi kayısı görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, çözümlere kavuşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi kayısı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada ekşi kayısı görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, sevdiği insanların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi dut görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işarettir.

Rüyada ekşili ekmek görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yönlendireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi yemek görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret eder.

Rüyada ekşi armut yemek yaşadığı zorlukların son bulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalettir.

Rüyada ekşi incir yemek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi su içmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi dut yemek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments