Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi dut görmek

Rüyada ekşi dut görmek

Rüyada ekşi dut görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, feraha ereceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ekşi dut gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Rüyada ekşi dut görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi dut yemek rakiplerini mağlup edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi kayısı görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, derde ve kedere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşi peynir yemek kişinin sıkıntılarından arınacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, hem ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi süt içmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, içinin ferahlayacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalettir.

Rüyada ekşi kahve içmek başarısızlığa düşüleceğine, başarı ve zafer kazanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi salata yemek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet eder.

Rüyada ekşi istemek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments