Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi süt görmek

Rüyada ekşi süt görmek

Rüyada ekşi süt görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, endişelerini silip atacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi süt gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Rüyada ekşi süt görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ekşi süt içmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ekşimiş süt içmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada ekşi et yemek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada ekşi çorba görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi incir yemek yaklaşan güzel günlere, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Rüyada ekşi yemek yemek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ekşi çorba içmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments