Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yağdığını görmek

Rüyada ekmek yağdığını görmek

Rüyada ekmek yağdığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kazancını artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek yağdığını gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Rüyada yağda kızarmış ekmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek yağdığını görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada yağda ekmek kızartmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek maddi durumun düzeleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ömür boyu başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekirge yağdığını görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments