Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı ekmek yemek

Rüyada yağlı ekmek yemek

Rüyada yağlı ekmek yemek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işaret eder.

Rüyada yağlı ekmek yemek gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yağlı ekmek yemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yemek görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağ ekmek yemek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek cesaretini yeninden toplayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış yağlı ekmek yemek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments