Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya soğan ekmek

Rüyada saksıya soğan ekmek

Rüyada saksıya soğan ekmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saksıya soğan ekmek gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Rüyada saksıya soğan ekmek gözünü en yukarılara dikeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Rüyada saksıda taze soğan görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda soğan görmek esenlik bulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet eder.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek haksızlığa uğranacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada saksıya tohum ekmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada saksıda çiçek ekmek hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments