Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek soğanı ekmek

Rüyada çiçek soğanı ekmek

Rüyada çiçek soğanı ekmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, malvarlığının artacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada çiçek soğanı ekmek gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada çiçek soğanı ekmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek soğanı görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada çiçek soğanı dikmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan ekmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan ekmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek arası soğan görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıya soğan ekmek bedeninin de iyileşeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ekmek görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments