Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek unu görmek

Rüyada ekmek unu görmek

Rüyada ekmek unu görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, suç işleyeceğine inanılır.

Rüyada ekmek unu gördüyseniz:

  • Biran önce rejime başlayın.

Rüyada un hamur ekmek görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada un ve ekmek görmek çok mutlu günler geçireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada unlu ekmek görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalet eder.

Rüyada ekmek ve un görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada un ekmek görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada unla ekmek yapmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek unu görmek girilen yolda zarar edileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına rivayet eder.

Rüyada un ve ekmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments