Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gözlerinden öpmek

Rüyada birini gözlerinden öpmek

Rüyada birini gözlerinden öpmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, makamının ve ününün artacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, şeref ve rütbeye, vefalı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini gözlerinden öpmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada birini gözlerinden öpmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, iyi geçim halinde kalacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinden öpmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri öpmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden öpmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini gözünden öpmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü öpmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada birinin gözünden öpmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments