Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek kestiğini görmek

Rüyada ekmek kestiğini görmek

Rüyada ekmek kestiğini görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada ekmek kestiğini gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada ekmek kestiğini görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin odun kestiğini görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin inek kestiğini görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını perçem kestirmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, şansın açılacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kestireceğini görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments