Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek

Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek

Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek işlerin devam edeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kazancın gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek yapılan çalışmaların heba olacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalettir.

Rüyada ballı tereyağlı ekmek yemek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada ekmekle bal yemek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine yorulur.

Rüyada ekmek ve bal yemek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, iyi konumlara geleceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada bal ekmek yemek çok ünlü bir kişi olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada ekmek üstü bal yemek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada ekmek bal yemek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments