Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekler pasta görmek

Rüyada ekler pasta görmek

Rüyada ekler pasta görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, söz sahibi olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekler pasta gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Rüyada ekler pasta görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet eder.

Rüyada ekler almak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekler görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cevizli pasta görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalpli pasta görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pasta saklamak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu pasta yemek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yaş pasta görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments