Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yaş pasta görmek

Rüyada bir sürü yaş pasta görmek

Rüyada bir sürü yaş pasta görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü yaş pasta gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Rüyada bir sürü yaş pasta görmek hayırlı bir yola girileceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü pasta görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet eder.

Rüyada yaş pasta yediğini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, garanti olacak makama oturacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş pasta istemek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalettir.

Rüyada yaş pasta kesip yemek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaş pasta yemek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ekmeğinin verimli olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe yaş pasta görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Rüyada kocaman yaş pasta görmek kafasını toparlayamayacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, nimet ve berekete ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments