Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekler almak

Rüyada ekler almak

Rüyada ekler almak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalettir.

Rüyada ekler almak gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada ekler pasta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ekler görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekler almak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments