Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu pasta yemek

Rüyada kurtlu pasta yemek

Rüyada kurtlu pasta yemek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kurtlu pasta yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada kurtlu pasta yemek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu pasta görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ballı pasta yemek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kuru pasta yemek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kaşıkla pasta yemek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pasta yemek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, verilen emeklerin heba olacağına, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin pastası yemek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pasta ve tatlı yemek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments