Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin elemek

Rüyada ekin elemek

Rüyada ekin elemek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kavgaların biteceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin elemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Rüyada ekin elemek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın elemek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına alamet eder.

Rüyada tarhana elemek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada nohut elemek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, kişinin daha çok kazanacağına işaret eder.

Rüyada buğday elediğini görmek yeni bir hayat kuracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada şeker elemek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum elemek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Rüyada buğday elemek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments