Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekim yapmak

Rüyada ekim yapmak

Rüyada ekim yapmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, durumunuzun iyileşeceğine inanılır.

Rüyada ekim yapmak gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada ekim yapmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, maddi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada ekim ayında kar görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine delalet eder.

Rüyada ekim ayında kar yağdığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ekim ayını görmek kişinin can derdine düşeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, evlerindeki huzurun artacağına delalet eder.

Rüyada ayranlı çorba yapmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaşama hevesinden olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Rüyada tahsilat yapmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada rüya yorumu yapmak sürekli tartışacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments