Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekim ayını görmek

Rüyada ekim ayını görmek

Rüyada ekim ayını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kendisini mutsuz edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ekim ayını gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ekim ayında kar yağdığını görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada ekim ayında kar görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine rivayet eder.

Rüyada ekim ayını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekim yapmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, nimetin ve kazancın artacağına, güven kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada ayın büyüdüğünü görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada ayının saldırdığını görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruç ayını görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aralık ayını görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments