Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahsilat yapmak

Rüyada tahsilat yapmak

Rüyada tahsilat yapmak kötü kişilerden uzak durulacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, işinden uzaklaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Rüyada tahsilat yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Rüyada tahsilat yapmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada bir yere çiş yapmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada muavinlik yapmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatil hazırlığı yapmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ticaret ehli kişi olacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta banyo yapmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına ağda yapmak hasta ise iyileşeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik planı yapmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada chat yapmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yeniden bir araya geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments