Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya yorumu yapmak

Rüyada rüya yorumu yapmak

Rüyada rüya yorumu yapmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, bol muhabbette kalacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada rüya yorumu yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Rüyada rüya yorumu yapmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet eder.

Rüyada yorum yapmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada rüya yorumlatmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Rüyada rüyayı yorumlatmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Rüyada yorum görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüya yorumcusu görmek keyfin bozulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorumları dut yemek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulur.

Rüyada burç yorumu görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ruh sağlığının bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments