Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar sıvamak

Rüyada duvar sıvamak

Rüyada duvar sıvamak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Rüyada duvar sıvamak gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Rüyada duvarı sıvamak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına tabir olunur.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işarettir.

Rüyada evin duvarını sıvamak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hoşgörülü biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurla duvar sıvamak işlerin bir anda yoluna gireceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar sıvamak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada inşaat sıvamak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, başının belaya girmeyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada kolları sıvamak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada çamur sıvamak zahmete ve çileye düşeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments